Laku noc sms. Najlepše ljubavne poruke za laku noć 2019-02-15

Laku noc sms Rating: 4,6/10 1230 reviews

Sms poruke za laku noć

laku noc sms

Ono što želite da drugi urade vama uradite vi drugom. Puno zdravlja, puno sreće, uz krst časni, ikonu i svece. Ni sirena saniteta, ni škripa tramvaja. Nadam se da ćemo sutra nadoknaditi sve, a do tad znaj da volim te! Docicu ti nocas u san, na obraz cu ti staviti dlan, nezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu, poljubicu te u snene oci pa tiho nestati u noc. Ove ti reči srcem pišem, za Tebe srećo i noćas dišem. U ovom tihom i tajanstvenom mraku, želim ti lijepe snove i noć laku.

Next

Laku noć SMS poruke

laku noc sms

Sortiraj po: · datumu ·. Svi snovi su lepi ali ti si najleppi san. Nocas za tebe stihove pisem, nocas za tebe zvezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam dopusti da ti kazem koliko te volim. Otopite srce svome dečku uz lepe reči pretočene ljubavnim porukama. Misliš li na koga kada se tama spusti i kada ti se kapci sklope nad umornim ocima? A kada se probudiš iz sna, kraj tebe biću ja! Uživajte u ljubavi i podelite je. Laku noć, srce moje malo. Volim te ludo i jedva cekam da opet zaspemo zajedno cmok spavaj mi jos lepo.


Next

SMS poruke za nju i njega za laku noc

laku noc sms

U tuđini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe! Opijena mirisom bagrema stihove smišljam a nebo oluju sluti, kao da se na mene ljuti. Voljela bi da si tu ove noci tako trebas mi kao more mornaru nemam skim nadu djeliti, djeliti i sacvati. Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, Tebe neka probude šapati moji, jedina moja, volim te ja!!! Moja je noć bez Tebe čudna, zauvek tužna bez Tebe budna. Polako hvatam zalet za san, duša mi je van i ne znam gde je, ali znam skim je, jer moje srce šapuæe ti ime! Mesto toplih jastuka pružila svoj dlan. U dobru i zlu u javi i snu znaj da uvjek bit cu tu i kad padne noc i kad svane dan tu sam ljubav da ti dam. Kako sad da budem kraj tebe.

Next

Najlepše ljubavne poruke za laku noć

laku noc sms

Nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja i tiho Ti šapne da Te volim ja! Noćas će te čuvati od ružnih snova. Postoje noci kada suze same teku, kada covek umire od boli, kada nema snage da nekoga moli, a oseca samo jedno. Pošaljite svoju ljubav preko poruke svom dečku. Ali noc je bila kratka verovatno zbog fakta da je sve to bila samo cista varka. Jednom davno, neko je rekao da je zivot kratak i da ako hocemo da zivimo ispunjeno moramo sanjati. Sanjaceš jedan san, da ti svane lepši dan. Nocas cu andelu ukrasti krila i odletjeti do raja da uberem najljepšu ružu za tebe, da ti ju stavim na jastuk i poljupcem poželim najljepše snove! Voleo bih da sam noćas suza, da lagano potečem niz lice tvoje, zaustavim se na usnama tvojim i uz poljubac nežno kažem ti … Laku noć… U dobru i zlu na javi i snu znaj da uvek biću tu i kad padne noć i kad svane dan tu sam jedino ljubav da ti dam.

Next

Ljubavni stihovi i sms poruke za laku noć

laku noc sms

Ne mogu te zagrliti i priviti uz sebe i ostaje mi samo da zaspim misleći na tebe! Osećaš li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidiš li šta mi radiš, zaspim s tobom, s tobom se budim, šta se sa mnom dogadja, i ja se čudim. Evo sada nagovaram mesecinu da u tvoju sobu zaviri i da te umesto mene zagrli i poljubi. Dolazim kod tebe kad utoneš u san, dolazim noću jer ne volim dan, na svome vratu osetićeš moje zube i uverićeš se da vampiri najbolje ljube. Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje, i jos jedan na usta tvoja, lepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noc andjele moj! Ljubav je kada si medju bezbroj devojaka, a mislis samo na jednu!!!! Uživajte u ljubavi i podelite je sa voljenom osobom uz pomoć najlepših ljubavnih. Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! Nocas cu andelu ukrasti krila, doleteti do raja za tebe, ubrati najlepsu ruzu i ostaviti je na tvom jastuku, a poljupcem ti zazeleti najlepse snove. Htela sam voleti, za tebe umreti…ali eto ni za jedno snage mi bog podario nije…Laku noć! Docicu ti nocas u san, na obraz cu ti staviti dlan, nezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu.

Next

Laku noć SMS poruke

laku noc sms

Kad ovu noc pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, Tebe neka probude šapati moji, jedina moja, volim te ja!!! Laku noc ljubavi, snivaj na jastuku od cvijetova. Spušta se noć i prekriva prozor moj a ja gledam u nebo i tražim sjajnu zvezdu, tražim osmeh tvoj! Noc je pala, ugasio se dan, nema te kraj mene, al' svrati mi u san. Znaj da te mnogo volim i opusti se! Neka polete anđeli poput ptica i dotaknu predivan osmijeh tvog lica, neka ponesu poruku na krilima belim, da ti ja najlepšu, laku noć želim. Možda tvoje zelene oči suzu skrivaju…možda ti mogu poželeti laku noć! Ali veceras kad me nema kraj tebe sanjaj mene! Bogovi neka cuvaju andjela mog dok mu saljem poljubac iz srca svog. Zaljubljeni parovi šaljite slatke poruke svojim voljenim bićima. Ispruži ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi! Sunce bi htelo u moje odaje, mesecu se ne da, njemu se ostaje! Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pisu tvoje ime, a u kasnu noc kad grad utone u san, ja cu samo zbog tebe cekati novi dan.

Next

Sms poruke za laku noć

laku noc sms

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nežno ću te milovati po licu neću pustiti suzu izdajicu. Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekan krevet odlučiš poć. Ti imaš divan pogled, ti imaš divan osmeh, al najljepše su tvoje oči, koje sanjam svake noći! Nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja, nek ti tiho šapne da te volim ja. Milion želja ka tebi hita moja se duša noćas pita šta da ti iskreno poželim kako samoću da podelim ovih nekoliko nežnih reči niko ne može da spreči… Laku noć ljubavi! Bogovi neka cuvaju andjela mog dok mu saljem poljubac iz srca svog. Kad zlatni mesec ode s vidika, pred očima mojim stoji tvoja slika. I opet spavam i ponovo sanjam, podamnom mala staza od cveća, tražim te ponovo ovde u snu, jer si i ovde moja najveća sreća. Ako si budan javi se.

Next

Ljubavne poruke za laku noć

laku noc sms

Moja je noc bez Tebe cudna, uvek tužna bez Tebe budna. . Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pisu tvoje ime, a u kasnu noc kad grad utone u san, ja cu samo zbog tebe cekati novi dan. Ispruži ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi! Nek poljubac tamo stigne gde ne mogu ja. Ne brini, meni ostavi sve lose snove, nemire… Ne brini, snena ostani, kao cuvar tvog sna ja sam tu… Kad se ponoc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomorcini poljubac ti saljem svoj. To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Volite svoju devojku i pošaljite joj ljubavnu poruku.

Next

Poruke za laku noć

laku noc sms

Volio bih da sam nocas suza, da lagano potecem niz tvoje lice, zaustavim se na tvojim usnama i uz poljubac njezno ti kazem… Laku noc…. Znaj da te volim i uvijek cu te voljeti! Uz kratke, romantične ljubavne poruke. Polako hvatam zalet za san, duša mi je van i ne znam gde je, ali znam skim je, jer moje srce šapuće ti ime! Svitanje bez tebe puna su praznine kad oblaci pisu tvoje ime, a kasnu noc kad grad utone u san ja cu samo zbog tebe cekati novi dan. Kad ovu noc pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude sapati moji. Nocas ce te cuvati od ružnih snova. Nocu kad legnem u krevet, zatvorim oci i pomislim na tebe. Ne brini, snena ostani, kao cuvar tvog sna ja sam tu.

Next