Jachthaven de eerste aanleg. Buitenplaats de Eerste Aanleg 2019-02-22

Jachthaven de eerste aanleg Rating: 7,3/10 1194 reviews

Jachthaven Alexander

jachthaven de eerste aanleg

Jachthaven De 1e Aanleg verhuurt sinds vele jaren boten, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen. Ontdek de Loosdrechte Plassen met een van de velen rondvaarten van Rederij Loosdrecht. U vaart vanuit de haven direct de Loosdrechtse plassen op waar u onder andere kunt recreëren op een van de eilandjes of verder kunt varen naar Utrechtse wateren. Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen. Op deze prachtige lokatie verhuren wij diverse comfortabele chalets! De Nieuwe Aanleg is praktisch gelegen in de driehoek Deventer — Zutphen — Lochem aan het Twentekanaal en beschikt over een eigen passantenhaven en een aantal camperplaatsen. Wilt u toch liever thuis een feest organiseren? Onze buitenplaats is gelegen midden in de prachtige bossen van Soest.


Next

Jachthaven De Eerste Aanleg

jachthaven de eerste aanleg

De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Ondertussen kunt u genieten van al het lekkers wat we u te bieden hebben. Echt een geweldige stek om te ontspannen of om tijdelijk te wonen. Uw ervaringen over Jachthaven Alexander in Breukelen delen? Een prachtig gebied voor iedereen om een bootje of sloep te huren. En de gemeente Breukelen ligt in de provincie Utrecht.

Next

Buitenplaats de Eerste Aanleg

jachthaven de eerste aanleg

Vraag bij het havenkantoor naar alle mogelijkheden. Zoekt u een comfortabele ligplaats in Loosdrecht? Lekker eten bij de Eerste Aanleg Binnen in onze gezellige bar kunt u altijd terecht voor een koud drankje of een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. Mocht u niet in het bezit zijn van een boot, dan kunt u er een bij de haven huren! Graag willen we namens Visdeal Jachthaven de Eerste Aanleg in Breukelen bedanken voor de goede service, superboten en geweldige saté met friet voor de lunch! Voor meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden, neemt u gerust een kijkje op onze site. Dit is een prachtig gebied om te bevaren met uw boot. Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.


Next

Jachthaven Alexander

jachthaven de eerste aanleg

Tafel reserveren kan bij groepen van 8 personen. Thijs, Michiel, Joffrey en Joël vingen er zelfs drie en de grootste vissen kwamen van Menno 95cm , Wikke 92,5cm , Stefan 92 en Alex 91, 92cm. Tot de voorzieningen behoren sanitair en watertappunten en elektriciteit aan de steiger. × Jachthaven Alexander is gelegen in Breukelen, Utrecht midden in het Groene Hart. Natuurlijk weer onze mooie prijzen van O. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen vanaf de wal of vanuit één van onze boten voor het vissen hebben wij dagvergunningen beschikbaar. Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland.

Next

Watersport

jachthaven de eerste aanleg

Nabij vindt u diverse watersportbedrijven waar u benodigdheden kunt vinden. Ons botenverhuur is dagelijks geopend van 09. Tender sloep Onze nieuwe tender sloep is geschikt voor 8 personen, heeft zeer goede vaareigenschappen en is stabiel. In de haven liggen een groot aantal sloepen roei-en motorboten, uitermate geschikt voor vissen en recreatief gebruik maar ook voor een werkboot kunt u bij ons terecht. Wij maken graag een uitzondering voor onze sloepverhuur en visboten. Bootstalling Stalling nodig voor uw boot? Bekijk alle reviews en informatie over Jachtservice Breukelen in Loosdrecht en reserveer uw ligplaats of winterstalling online op Jachthaven.

Next

Buitenplaats de Eerste Aanleg

jachthaven de eerste aanleg

Start bingo 20:00 uur Jachthaven de Eerste Aanleg in Breukelen gaan we deze gezellige bingo avond houden???????????????? U kunt bij ons ook terecht voor al uw catering wensen. Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Tevens zijn verkrijgbaar: zwemvesten, plassenkaarten en visvergunningen. We beschikken over heerlijke loungebanken met een warm haardvuur erbij zodat u nog lekker lang buiten kan zitten. Tevens beschikt de haven over een gezellige partyzaal voor al u feesten en partijen.

Next

Jachthaven de Eerste Aanleg, Scheendijk 7, Breukelen (2019)

jachthaven de eerste aanleg

Ten slotte bieden wij informatie over jachthavens, restaurants en accommodaties. Jachthaven De Eerste Aanleg verhuurt sinds vele jaren boten, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Voor gezelschappen van 8, 10 en 12 personen hebben we grotere boten. Veel wandel- en fietsroutes treft u direct in de buurt en binnen 10 minuten lopen bevindt u zich in de Soesterduinen. Onze sloepen kunt u huren van 09.

Next

Buitenplaats de Eerste Aanleg

jachthaven de eerste aanleg

Onze keuken kenmerkt zich door verse en kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken die per dag vers voor u worden bereid. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren Loosdrecht en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland. Bingo kaarten via Diana de Jager stuur dan een pb of een Whats App. Vraagt uw gerust naar onze specials die wij variërend met de seizoenen voor u bereiden. Er zijn ±150 ligplaatsen voor boten en diverse woonarken. Jachthaven De Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland.


Next

De Eerste Aanleg

jachthaven de eerste aanleg

Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen. Wij regelen het voor u! Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezellige haven waar de mensen elkaar kennen en waar de havenmeester dag en nacht aanwezig is. Wij hebben nog enkele ligplaatsen in breukelen tussen loosdrechtse plassen en vecht. Zanger Richard ten Oever zal de bingo avond presenteren en in de pauze zijn liedjes voor jullie gaan zingen???? Toilet en douche gebouw, elektriciteit en water zijn aanwezig. Over de Eerste Aanleg Café restaurant de Eerste Aanleg is bij uitstek geschikt om lekker te genieten op het water op ons drijvend terras en te kijken naar alles wat voorbij vaart. De waterrijke en natuurrijke omgeving is uitstekend voor watersport.

Next

Jachthaven Alexander

jachthaven de eerste aanleg

. De volgende categoriën zijn van toepassing, Jachthavens , Overige recreatie n. U bereikt ons makkelijk per auto. Verder kunt u ook de Loosdrechtse plassen verkennen in een 1- of 2 persoons kano, of een Canadese kano. U kunt via deze onafhankelijke website een groot aantal boten huren. Heeft u een groot feest te vieren of wilt u een keer gezellig met een groep een leuke avond beleven? Info locatie Wanneer u over de rondweg rijd richting Balk komt u net over de vaste brug bij het Wouda Stoomgemaal, recreatiepark Tacozijl tegen, hier slaat u rechtsaf en rijd u langs de receptie van Tacozijl helemaal door totdat u over een houten bruggetje komt, u ziet 2 grote koepelloodsen en aan de waterkant zitten wij met de Eerste Aanleg. Gelukkig werkte niet alleen het weer mee, maar ook de snoeken hadden er zin in.

Next